Verkoopstyling loont

Verkoopstyling is de techniek om zo goed(koop) mogelijk een woning verkoopklaar te maken en zodanig aan een breed publiek te presenteren dat deze snel wordt verkocht/verhuurd tegen de hoogst mogelijke prijs.

Investeren in verkoopstyling kan u geld opleveren, want uit de praktijk blijkt dat huizen die op een professionele wijze verkoopklaar zijn gemaakt vaak sneller verkopen en tegen een hogere prijs dan die van soortgelijke woningen.

Plan E is gecertificeerd door, en aangesloten bij het Landelijk Netwerk Verkoopstylisten (LNV) waardoor u verzekerd bent van een professionele aanpak.

Als u uw woning Echt wilt verkopen

Een huis kopen is grotendeels een emotionele beslissing. Maar liefst 90% van de kijkers beslist binnen 1 minuut of ze een huis wel of niet willen kopen. Daarom is de eerste indruk van de woning zo belangrijk. "Ze kijken er wel doorheen..." is een veel gemaakte opmerking, maar in de praktijk blijkt dat zeker niet het geval. 

Kopers oriënteren zich vandaag de dag vooral via internet. Als de presentatie van uw woning daar al niet optimaal is, klikken ze door en 80% komt niet meer terug. Hoe laat u uw huis positief opvallen tussen al die andere huizen?

Thuis als Huis te koop aanbieden

Slechts 1 van de 10 potentiële kopers is in staat om door uw persoonlijke smaak heen te kijken. Verkoopstyling is erop gericht uw woning aantrekkelijker en interessanter te maken voor een zo groot mogelijk publiek. Plan E helpt u met het doeltreffend verkoopklaar maken van uw huis, en is er voor ieder budget. Vaak maakt een kleine investering al een groot verschil. Vaak kost het meer tijd dan geld!