Verkoopstyling loont

Definitie verkoopstyling = de techniek om zo goed(koop) mogelijk een woning verkoopklaar te maken en zodanig aan een breed publiek te presenteren dat deze snel wordt verkocht/verhuurd tegen de hoogst mogelijke prijs.

Ondanks dat de huizenmarkt anno 2018 "booming" is, kan investeren in verkoopstyling u nog steeds geld opleveren. Uit de praktijk is gebleken dat huizen die op een professionele wijze verkoopklaar zijn gemaakt, vaak sneller verkopen en tegen een hogere prijs dan die van soortgelijke woningen. 

Als u uw woning Echt wilt verkopen

Maar liefst 90% van de kijkers beslist binnen 1 minuut of ze een huis wel of niet willen kopen. Kopen = emotie. Het onderbuik gevoel speelt een belangrijke rol. Daarom is de eerste indruk van de woning zo belangrijk. En daarvoor heb je maar 1 kans! 

Thuis als Huis te koop aanbieden

"Ze kijken er wel doorheen..."  Nee, dat is echt niet zo!  Slechts 1 van de 10 potentiële kopers is in staat om door uw persoonlijke smaak heen te kijken. Verkoopstyling is erop gericht uw woning aantrekkelijker en interessanter te maken voor een zo groot mogelijk publiek. Plan E helpt u met het doeltreffend verkoopklaar maken van uw huis. Het kost meestal meer tijd dan geld!

 

Plan E is gecertificeerd door het Landelijk Netwerk Verkoopstylisten waardoor u verzekerd bent van een professionele aanpak.